Deel 1 - Heiden mini's

Gepubliceerd op 31 januari 2023 om 16:42

Dit is een serie blog over de heide mini's afgelopen 22 januari. 

Ik ben zo ontzettend blij dat ik deze mini's gedaan heb en ik had er zo ontzettend veel zin in. 
En ik kon niet stoppen met schrijven dus om jullie niet te veel in een keer te geven heb ik de blog verdeeld over verschillende blogs.

 

Mocht je nu ook een mini shoot willen doen ik heb 25 maart weer nieuwe mini's in de oude suikerfabriek klik op de button hier naast voor meer informatie.

Deel 1 gaat over de voorbereiden van de mini's.

In deze blog zijn de shoots natuurlijk nog niet geweest maar zie je wel alvast een inkijkje in de prachtige beelden!

Voorbereidingen:

Het is bijna 2023 en ik wil toch weer heel graag mini shoots doen, ik vond het zo ontzettend leuk de laatste keer.

Maar waar? En wat voor beeld wil ik? Wil ik het met een thema? Of juist niet?
Ik pak pen en papier en begin een beetje te brainstormen. Ik maakte een “mini wolk”; je weet wel wat we vroeger ook op school moesten maken.
Ik heb heel wat leuke ideeën waaronder ook samenwerkingen. Ik heb wat vriendinnen met eigen bedrijfjes en stuur ze gelijk een appje!

Zo, nu tijd voor een bakkie!

Ik loop naar het koffiezetapparaat en stuur een appje naar Ivonne.
“Olah chicka! Ik heb weer 101 ideeën kan je even helpen om structuur in mijn chaos  aan te brengen?”

Ivonne is mijn collega/ vriendin en we appen van 's morgens vroeg tot ‘s avonds laat. We kennen elkaar via de opleiding; hier zijn we gekoppeld als buddy’s en sinds die dag is er denk ik geen dag voorbij gegaan dat we elkaar niet geappt hebben.
Ivonne is gestructureerd, creatief, heeft veel ervaring met ondernemen en last but not least! Ze is echt heel erg lief en behulpzaam! Ooh ja… ze houdt van taart, net als ik!
Ik ben de chaoot/stresskip waar ze heel vaak om moet lachen.
Tja… zo help je elkaar een beetje hè!

Na een avond sparren, lachen en denken, kom ik op het idee om heide mini’s te doen. Wij hebben onze zwangerschapsshoot op de heide gedaan en ik vind dit zo een prachtige locatie.

Oké.. locatie heb ik, nu nog een datum en tijden.
Een weekend is het makkelijkste voor de meeste klanten, december is misschien wat vroeg en een veel te drukke maand…..hmmm.. januari, een beetje eind januari……. 22 januari lijkt me een mooie datum.
Helemaal opgepept van het idee dat ik weer mini’s ga doen huppel ik naar Luc toe…….. Zie je het voor je; een man op de bank die in zijn Netflix serie zit en een vrouw die hieper de pieper op hem afstormt…. Zie je dat gezicht voor je…. Ja precies die!
Zonder dat ik mijn zin had afgemaakt zei hij “Hymke.. je plant maar, ik vind alles prima”
Nou dat was ook geregeld! 22 januari staat genoteerd!

Ik vul mijn Blond Amsterdam mok met koffie en ren zowat de trap op, zet mijn computer aan en open alle programma’s die ik nodig heb.
Ik maak een mooie flyer en bedenk ondertussen en leuke actie; de eerste 3 die een tijd reserveren krijgen 10 euro korting.

Na een avondje knutselen achter de computer heb ik alles gemaakt en ga ik lekker douchen en mijn bedje in. Onze Teun die zal wel weer vroeg wakker zijn.

De volgende dag zet ik mijn plan op Instagram en Facebook, inclusief de actie. De post staat nog geen 5 minuten online en ik heb al 2 berichten; SUPERLEUK!

De weken kruipen voorbij, ik heb er zoveel zin, maar wat duurt het nog lang.
De plekjes vullen zich naar mate de mini’s dichterbij komen.

Een week voor de mini’s

Het weekend van de mini’s had zich ook lekker gevuld en er was de zaterdag een superleuke workshop van Laquna coaching waar ik heel graag heen wilde, maar het was eigenlijk al heel druk met een kinderverjaardag en de mini’s en nog wat bezoekjes hier en daar. Toch was het wel echt megagaaf dus ja, ik heb mezelf ingeschreven.

Ondertussen keek ik wel een paar keer per dag op verschillende weer apps wat het weer ging doen voor aankomende zondag. Het was de afgelopen dagen erg koud en ze geven sneeuw op, ik begin een beetje nerveus te worden. Dadelijk gaat het regenen dat zou mega jammer zijn want dan moet ik het verzetten. Ondertussen ben ik bezig met de kledinggids en de informatie voor de klanten.

Een paar dagen voor de shoot

Het is dan echt bijna zover.
Ik start mijn computer op, neem een grote slok koffie en ga mijn klanten alle info sturen. De apps zeggen nog steeds dat het droog blijft en het heeft gesneeuwd… Stiekem hoop ik dat het zondag sneeuwt want dat zou echt een prachtig beeld zijn!
Een voor een krijg ik berichten terug van de klanten en ze hebben er net zoveel zin in als ik!

Deel 2 komt binnen kort online!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.